сите категории
EN
НАШАТА ПРИКАЗНА

Смит Денг, основачот на Шампион огномет, го основа во 2005 година. Пред тоа, тој работеше во индустријата за огномет повеќе од 10 години. Со својата loveубов кон огномет и богато искуство во производство на огномет, Смит го водеше шампионскиот огномет до крај. Сега стана еден од најдобрите добавувачи на огномет во Лиујанг, Кина, кој има 6 фабрики за заедничко вложување и над 80 стабилни фабрики за соработка, извезува огномет во над 30 земји.

НАШАТА КУЛТУРА

Шампион огномет го почитува индивидуализираниот развој на кариерата на секој вработен и го прави секој вработен елита во индустријата за огномет. Ние сме посветени на создавање на најдобар синџир за снабдување со огномет, обезбедувајќи им на клиентите висококвалитетни и ефтини производи за огномет и постигнување долгорочна стабилност и понудена врска.

НАШИ ФАБРИКИ

90% од шампионските фабрики за огномет се големи фабрики А или Б, што значи обезбедување квалитет и брза испорака. Нашите фабрики ги покриваат главните области за производство на огномет во Кина, вклучувајќи ги Лиујанг, Лилинг, Шангли и Ванзаи, снабдувајќи им на клиентите производи од огномет од најширок опсег.

bt1
bt2
bt3
bt4
bt5
bt6

НАШЕТО СЕРТИФИКАТ

ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО ПОСЕТА НА ОГАНИТЕ НА ШАМПИОН

Ваш сигурен снабдувач со огномет во Лиујанг, Кина
Конкурентна цена/Стабилен висок квалитет/Прилагодено пакување/Навремена испорака

ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО ПОСЕТА НА ОГАНИТЕ НА ШАМПИОН